top of page

"...vi strekker oss alltid litt lengre"

Heising:

Sviland Transport har kraner helt opp til 140 t/m, på både planbiler og semitrailere. Vi klarer alt i fra store anleggmaskiner til volumgods. Våre kranbiler har faste oppdrag for flere anerkjente bedrifter, og har opparbeidet en solid rutine og erfaring.
Heiseoppdrag med stor kranbil kan svært ofte være av økonomisk gevinst i forhold til å benytte mobilkran og ordinær lastebil.
Vi heiser det meste innen bygg & anlegg, og benyttes ofte ved montering av industribygg (bl.a. sperr, stål, tak m.m.). Montering og skifting av store industrivinduer klarer vi med våre spesielle sugekopper for glass. Båter blir heist i justerbare skrev.
Hvis våre store kranbiler ikke skulle rekke, så har vi også en mobilkranlastebil i vår bilpark, som i tillegg kan frakte 14-15 tonn i tilegg, på tilhenger.
Vi har også en beltekran for krevende jobber der lastebil ikke kommer til, løfte opp til 4 tonn - og kan strekkes ut til 22m

heising

Transport:

transport

Vi transporterer det meste som skal fraktes. Våre biler er for det meste lokalisert på Vestlandet, men vi har solide samarbeidspartnere for transport over hele landet - og utlandet. Spesialtransport (langt/bredt/høyt) løser vi til din fulle tilfredsstillelse, hvor vi tar oss av alt fra planlegging, søking om tillatelse/dispensasjon, følgebiler og gjennomføring av selve transporten. Vi har det meste i laste- og sikringsutstyr, og riktig spesialutstyr for det som måtte trenges. Våre kraner gjør at vi i mindre grad er avhengig av annet utstyr for lasting og lossing.
Vi har også tilbyr skapbiler av forskjellig størrelse. Vi har mindre skapbiler som er meget fleksible og muliggjør tilgjengelighet på de fleste steder, også hvor det er trang adkomst.. Vit kan også hjelpe deg som kunde med ekspressgods, budbilservice/varetaxi. Gi oss gjerne beskjed hvor pakken skal hentes, så er vi der like etter at du har ring...

Maskinflytting:

Sviland Transport har også solid erfaring i maskinflytting. Dette gjelder de fleste typer maskiner, som bl.a. dreiebenker, fresere og trykkerimaskiner.

 

Vi har det riktige utstyret for å utføre disse oppdrag, både når det gjelder bilpark og flytteutstyr som larveføtter, luftputer, stålplater, truck m.m. Vi har 4-akslet maskintralle, trekkvogn både med og uten kran, samt mobilkran som kan hjelpe til på tunge løft. Vi samarbeider også godt med andre transportører der dette trengs.

Ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi og ser på det du ønsker å flytte - sammen klarer vi helt sikkert å utfylle oppdraget til deres tilfredshet.

H11_0658.jpg

Partigods, stykkgods og ekspressgods

Sviland Transport har flere skapbiler og bud-/ekspressgodsbiler. Enten det er store partilast eller små pakker som haster, så finner vi en bil som passer ditt transportbehov.

2023-04-11 12.21.49.jpg

Komplett logistikk:

_2171277.JPG

Vi transporterer det meste som skal fraktes. Våre biler er for det meste lokalisert på Vestlandet, men vi har solide samarbeidspartnere for transport over hele lande.
Spesialtransport (langt/bredt/høyt) løser vi til din fulle tilfredsstillelse, hvor vi tar oss av alt fra planlegging, søking om tillatelse/dispensasjon, følgebiler og gjennomføring av selve transporten. Vi har det meste i laste- og sikringsutstyr, og riktig størrelse.

maskinflytting
hO22#299.jpg
LANG erfaring - NY bilpark...
logistik

nøl ikke med å ta kontakt...

915 47 840

Fosseikeveien 19, 4323 Sandnes

send oss noen ord...

Takk! Melding mottatt.

  • Facebook Social Icon
bottom of page